Inhoudsopgave
Sponsoring
Trekkertrek
overige sponsoring
Alle pagina's

Sponsoring

Als bedrijf vinden we niet alleen werken belangrijk. We proberen ook een bijdrage te leveren aan lokale evenementen zoals Quad Club de Quakel, binnenkort volgt hier meer informatie over deze club, bekijk vast de website: www.quadclubqcq.nl

Jetze Plat

Mijn naam is Jetze Plat, ik ben in 1991 geboren in Amsterdam. Mijn woonplaats is Vrouwenakker, in Zuid-holland. Hier woon ik bij mij ouders, mijn broer en zusje. Ik heb ook nog een oudere zus die op zichzelf woont. Vanaf mijn geboorte was het al duidelijk dat er iets niet in orde was met mijn benen. Aan mijn linker been heb ik een verkort boven been en een knie zonder kniebanden. Aan mijn rechter been mis ik mijn gehele boven been en zit mijn onderbeen aan mijn romp vast. Vanaf mijn derde jaar gebruik ik een prothese om te lopen, daarvoor had ik aan een kant een schoen met een verhoogde zool.

Lees meer......

Arijan Cornelissen

We sponsoren Arijan Cornelissen, welke naar de paralympics 2010 in Vancouver wil. Arijan is met een onder ontwikkelt been geboren en traint al jaren om mee te kunnen doen aan de paralympics. Van Der Veldt bronbemaling steunt Arijan in zijn droom en hoopt samen met hem natuurlijk op die gouden plak. Voor meer informatie over Arijan bekijk zijn website: www.arijanski.nl.

 

Schijf BMX Factory Team

Ook zijn we shirt-sponsor van het Schijf BMX Factory. Schijf BMX Factory Team is eind 2000 opgericht. Het team is ondergebracht in een vereniging, met als doel het begeleiden en ondersteunen van BMX rijders. Dit zijn rijders die op het hoogste niveau presteren, maar ook talentvolle rijders die nog door moeten breken worden getraind om de prestaties te verbeteren. In 2001 bestond het team uit zes rijders en is in 2002 uitgebreid tot zeven. De rijders komen uit in zowel nationale als internationale competitie.

Voor meer informatie over Schijf BMX team: www.schijfbmx.nl

 

MY Cebu

Een enthousiaste groep jongeren, van 16 tot 25 jaar, uit het dekenaat Meerlanden, gaat deze zomer naar Cebu op de Filippijnen alwaar zij gaan meehelpen aan verschillende ontwikkelingsprojecten.

Kijk voor meer informatie: www.mycebu.nl

 

Hibra

De Historische Bloemenrace Aalsmeer (HiBRA) is een jaarlijks terugkerend auto- en motor evenement welke plaatsvindt op bedrijventerrein Hornmeer.

Voor meer informatie zie de website: www.hibra-aalsmeer.nl